Onze nieuwe traiteurlijst met lekkere verrassende gerechten om thuis te genieten!
Rundscarpaccio met paremzaanschilfers
OF
Rucola salade, rilette van gerookte forel en kruidenkaas
OF
Carpaccio van witte asperges, grana padana schilfers, pijnboompitten, pestodressing

Aspergeroomsoep met broccoli crumble

Traaggegaarde lamsschenkel uit Texel, grondwitloof, ratte aardappelen met rozemarijn
OF
AAA asperges met kabeljauw buikhaasje, citroen Hollandaise saus, bieslookpuree
OF
Medaglioni gevuld met asperges op Vlaamse wijze

Cappuccino bavarois
OF
Cheesecake, coulis van rode vruchten
OF
Kaasplank van Schockaert + 4 euro
Nog zelf te frituren.
Ook geschikt voor airfryer, geef ons op voorhand een seintje dan frituren we ze vooraf even!
Via mail :
info@restaurantlolivier.be OF
via telefoon : 015/633.143
OF
via
ons bestelformulier
Nog vragen of iets niet duidelijk? Contacteer ons!
BESTELLINGEN VOOR HET PAAS-WEEKEND (vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 april) hebben we graag
ten laatste ZONDAG 13 april.
Zo kunnen we tijdig onze bestellingen doen en ons optimaal voorbereiden.
OPGELET: indien u 2 dagen later nog geen bevestiging heeft gekregen, bel ons dan of check of er geen fout in ons mailadres is geslopen.
Als u geen bevestiging van ons heeft gekregen ivm uw bestelling, is deze niet bij ons aangekomen en kunnen wij deze niet klaarmaken.
Dit zijn onze betaalmogelijkheden:
- storten op rek. nr. BE 41 1431 2265 7110, graag met mededeling: traiteur + de datum van afhaling + de naam waarop de bestelling is doorgegeven.
Graag ook een betalingsbewijs via mail op voorhand, dan blijft onze administratie overzichtelijk.
- cash, gepast geld in een envelop
- via onze QR code van je bank app ter plaatse. DIT KAN BIJ ONS TOT MAXIMUM 250 EURO.
Laat u telkens weten voor welke methode u kiest?
We rekenen geen waarborg aan voor het gebruikte materiaal.
Gezien het succes van onze traiteurdienst vragen we u om de borden, schotels, schalen, soeppotjes e.d.
zo snel mogelijk en als het kan in de voormiddag afgewassen terug te brengen.
U kan dit gewoon aan onze voordeur plaatsen. Aanbellen moet niet!
Vergeet zeker uw naam niet te vermelden zodat wij weten wie er al is langs geweest.
Van woensdag tot zaterdag tussen 17u en 18u, zondag tussen 11u en 12u.
Op maandag, dinsdag en zondagavond zijn we gesloten.
GRAAG HEBBEN WE EEN RICHTUUR VAN AFHALEN ZODAT WE DE BESTELLINGEN MOOI CHRONOLOGISCH KUNNEN PLAATSEN.
ZO VERLOOPT HET AFHALEN VLOT VOOR ONS EN VOOR JULLIE!
Gezien de drukke tijden vragen wij jullie deze afhaaluren te respecteren.
We rekenen ook op ieders gezond verstand en burgerzin zodat alles veilig en vlot kan verlopen.
- Alle kroketten: +- 3 ‘ op 180 ° Airfryer : aardappelkroketten 8 ‘ op 180°; andere kroketten: 6’ op 160°. Vraag ons dus gerust om de kroketten al vooraf te frituren!
- Scampi: 15’ op 180°
- Vis, vlees en veggie-hoofdschotels: minimum 30’ in een voorverwarmde oven van 180°.
(Opgelet, elke oven is anders dus calculeer genoeg voorbereidingstijd in), aluminiumfolie erop laten. Checken of het voldoende is!
Bij 2 of meer porties: zeker 10/15’ extra!
- Soepen: opwarmen tot net aan het kookpunt
Al onze gerechten kunnen ook opgewarmd worden in de microgolfoven. Voor een optimale smaak is de oven de beste oplossing.
Terugbrengen afgewassen materiaal: graag zo snel mogelijk, de volgende dag. Zo kunnen wij iedereen perfect blijven verwennen met onze gerechten.
Gelieve de planken met de hand af te wassen, anders worden ze beschadigd.
U kan het materiaal gewoon aan de voordeur droppen. Vergeet zeker niet een briefje met je naam erbij te steken.
Zo kunnen wij perfect bijhouden wie er al is langsgekomen met het afgewassen materiaal.
BEDANKT VOOR UW BESTELLING,
GENIET ERVAN!