Traiteurdienst.

Bedrijfsevent, familiefeest, geen tijd of zin om te koken? Wij zorgen ervoor dat u tijdens de feestdagen, in de week of het weekend zorgeloos mee met uw gezelschap kan genieten!

Contact

Traiteurlijst “L’olivier" 2021

 

 

Ontdek hier tot en met 30 juni ons VADERDAGMENU aan 40 euro

 

Download hier de traiteurlijst in PDF

 

TAPAS  L’OLIVIER -  €12

Chorizo en Salami Bellota

Salamanco Ham 40 mnd gerijpt

Bruschetta van tomaat

Chorizoballetjes in tomatensaus

Tortillawrap met kruidenkaas

Spaanse Manchego kaas

Gemarineerde scampi in look

-------------------

VERSE KROKETTEN (nog zelf te frituren)

ook geschikt voor airfryer, geef ons op voorhand een seintje dan frituren we ze vooraf even!

 

Kroket van feta en zongedroogde tomaten - € 3/st.

Garnaalkroketten, 40% garnalen - € 4/st.

Kroket van Iberico ham - € 4/st.

 

Sla mix - € 2

-------------------

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Black Angus met parmezaan, pijnboompitten - € 12

Vitello tonnato - € 12

Scampi Maison (6 stuks) - € 16

Tataki van gerookte zalm,  gravad lax en gemarineerde zalm, met noedels en zeesla - € 12

Carpaccio van trostomaat, kroket van tomaat en feta - € 10

-------------------

VERSE SOEPEN (per 1 liter)

Soep van Belgische trostomaten met balletjes - € 8

Gegrilde paprikasoep met chorizo - € 9

-------------------

HOOFDGERECHTEN

Gebakken zeetong 400gr (gefileerd), kruidenslaatje, verse tartaar - € 30

Vispannetje (zalm, griet, tongschar, scampi, garnalen) in witte wijn-prei saus - € 24

 

Bovenstaande hoofdgerechten zijn telkens inclusief krieltjes, puree of verse kroketten (kan ook in de airfryer, maar graag dan op vooraf een seintje, dan frituren we ze op voorhand even!). Vergeet dit zeker niet te vermelden!

 

Gebakken kabeljauwhaasje, salsa van tomaat en olijven, bieslookpuree - € 24

Gegrilde pata negra, geroosterde zomergroenten, mediteraanse aardappelen - € 26

Ravioli van radicchio en scamorza, pesto van zongedroogde tomaten - € 22

Pasta scampi Maison (getomateerde curry saus) - € 18

Pasta met groene pesto, spek en champignons - € 16

-------------------

DESSERTEN

Huisbereide chocomousse - € 8

Limoncello tiramisu - € 8

Pastel de nata - € 8

Chocoladesoezen met gezouten caramel - € 8

Assortiment van 4 kazen met vijgenconfituur, geselecteerd door Ann en Sophie Schockaert - € 12

Trio van desserten - € 10

-------------------

DRANKEN

Kraemer Brut Vin Mousseux - € 12

Champagne de Castelnau Brut réserve - € 32

 

Enkele wijntjes die onze kelder moeten verlaten:

Tokay Pinot gris, Domaine Gustave Lorentz 2018 - € 16

Domaine des Aspes 2018 Chardonnay – Viognier - € 13

Molino a vento 2017 Grillo - € 13

 

Suggestie wijnen:

- Chateau Chasse spleen 2009 Moulis-en-medoc - € 40

- Via condotto verdicchio dei castelli di Jesi, Marche - € 17

- Rosso di Montepulciano DOC Podere Casanova - € 22

 

Onze lekkere huiswijn Croix des oliviers (rood, wit, rosé) aan €12/fles.

Natuurlijk hebben we nog andere wijnen die kunnen besteld worden.

Contacteer ons gerust hierover!

 

-------------------

 

HOE BESTELLEN?

 

Bestellen kan van woensdag 9 juni

- Mail info@restaurantlolivier.be

- Ons telefoonnummer 015/633.143

- Via ons bestelformulier

 

Dit kan tot 10u ’s morgens voor afhaling dezelfde avond, bestellingen voor zondagmiddag hebben we graag ten laatste zaterdag 12u.

 

Gezien we ons restaurant ook openen, hebben we onze afhaaluren en openingsmomenten aangepast.

- Open van woensdag tot en met zondag

- Afhalen : woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zodnag tussen 11u en 12u

Toch te laat ? Bel ons dan, afhankelijk van de bestelling kunnen wij u misschien toch uit de nood helpen

 

OPGELET : indien u 6u later nog geen bevestiging heeft gekregen, bel ons dan of check of er geen fout in ons mailadres is geslopen. Als u geen bevestiging van ons heeft gekregen ivm uw bestelling, is deze niet bij ons aangekomen en kunnen wij deze niet klaarmaken.

 

Hou onze website, Instagram en FB-pagina in het oog, want afhankelijk van de drukte, kunnen we genoodzaakt zijn het aanvaarden van onze bestellingen vroegtijdig stop te zetten. We willen immers de kwaliteit en de service blijven verzekeren zoals jullie die van ons gewoon zijn.

-------------------

HOE BETALEN?

Dit zijn onze betaalmogelijkheden :

  • storten op rek. nr. BE 10 0682 4679 4804, graag met mededeling traiteur: de datum van afhaling en de naam waarop de bestelling is doorgegeven. Graag ook een betalingsbewijs via mail op voorhand, dan blijft onze administratie overzichtelijk.
  • cash, gepast geld in een envelop
  • via een QR-code ter plaatse

 

Laat u telkens weten voor welke methode u kiest?

 

We rekenen geen waarborg aan voor het gebruikte materiaal. Gezien het succes van onze traiteurdienst vragen we u om de borden, schotels, schalen, soeppotjes ed zo snel mogelijk en als het kan in de voormiddag afgewassen terug te brengen. U kan dit gewoon aan onze voordeur  plaatsen om op deze manier zo weinig mogelijk contact te hebben. Vergeet zeker uw naam niet te vermelden zodat wij weten wie er al is langs geweest.

-------------------

WANNEER AFHALEN?

Het afhalen kan van woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zondag tussen 11u en 12u.

Op maandag, dinsdag en zondagavond zijn we gesloten.

 

Bij het afhalen hanteren wij ook de maatregelen die opgelegd zijn door de overheid. We houden afstand, dragen een mondmasker. We rekenen ook op ieders gezond verstand en burgerzin zodat alles veilig en vlot kan verlopen.

-------------------

NOG WAT EXTRA INFORMATIE

  • Alle kroketten : +- 3 ‘ op 180 ° Airfryer : aardappelkroketten 8 ‘ op 180°; andere kroketten : 6’ op 160°. Vraag ons dus gerust om de kroketten al vooraf te frituren!
  • Scampi  : 15’ op 180°
  • Vis, vlees en veggie-hoofdschotels  : minimum 30’  in een voorverwarmde oven van 180° (Opgelet, elke oven is anders dus calculeer genoeg voorbereidingstijd in), aluminiumfolie erop laten. Checken of het voldoende is ! Bij 2 of meer porties : zeker 10/15’ extra!
  • Soepen : opwarmen tot net aan het kookpunt

 

Al onze gerechten kunnen ook opgewarmd worden in de microgolfoven. Voor een optimale smaak is de oven de beste oplossing.

 

Terugbrengen afgewassen materiaal : graag zo snel mogelijk, de volgende dag ;-). Zo kunnen wij iedereen perfect blijven verwennen met onze gerechten. Gelieve de planken met de hand af te wassen, anders worden ze beschadigd.

U kan het materiaal gewoon aan de voordeur droppen. Vergeet zeker niet een briefje met je naam erbij te steken. Zo kunnen wij perfect bijhouden wie er al is langsgekomen met het afgewassen materiaal.

 

 

BEDANKT VOOR UW BESTELLING,

GENIET ERVAN & HOU HET GEZOND

 

#samentegencorona

#zorgvoorelkaar

#houhetgezond

#samensterk

 

 

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingstijden RESTAURANT van 9 juni tem 31 augustus 2021

Woensdag tem zaterdag : 12u - 14u en 18u - 23u

Zondag : 12u - 14u

 

Openingstijden TRAITEUR van 9 juni tem 31 augustus 2021

Woensdag tem zaterdag : 18u tot 19u

Zondag : 11u tot 12u