Suggesties

 

Suggesties en klassiekers

 

Voorgerechten

·        Vitello tonato   - 15 euro

·        Ambachtelijke garnaalkroketten, 40% verse grijze Noordzee garnalen  -  14 euro

·        Scampi in de oven met kruidneboter en look   -  16 euro

·        Carpaccio van Angusbeef, balsamico vinaigrette, parmezaan-schilfers     - 16 euro

 

 

TAPAS L'OLIVIER  15 euro

 

Chorizo en Iberico kroketje - pikant ribbetje - gemarineerd kippenboutje - Chorizo (Iberico) Bellota - Salami (Iberico) Bellota - Bastardo Nero -Salamanco (Iberico) Bellota 36 mnd gerijpt

 

 

 

Hoofdgerechten

 

 

·      ZEEUWSE MOSSELEN (bodemcultuur) op wijze van de CHEF (witte wijn en room) of natuur, geserveerd met

        handgesneden frieten en verse mayonaise               27 euro

·       Gebakken zeetong (350 gr) met verse tartaar en handgesneden frietjes : dagprijs

·       Limousin-vlees van de beste kwaliteit, handgesneden frietjes, sla mix, verse mayonaise,

        1 warme saus inbegrepen               (roquefort/peper/archiduc)

       

        Steak mignon     250 gr – 26 euro          400 gr –  33 euro

        Ribeye                 300 gr – 32 euro         

        Filet pure            250 gr – 33 euro          400 gr –  39 euro

 

Desserten

 

·       Sorbet  - 10 euro

·       Churros met vanille-ijs en nutella saus  - 12 euro

·       Traditionele dame blanche  (verse slagroom en huisgemaakte chocolade saus)  - 10 euro

·       Assortiment Kaas samengesteld door Kaasmeesters Schockaert  - 14 euro

 

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingsuren

Open van dinsdag tot en met vrijdag: 12u-14u en 18u-22u

Zaterdag: 18u - 22u  - Zondag: 12u - 14u

Maandag: gesloten