Suggesties

 

Suggesties en klassiekers

 

Voorgerechten

 

  • ·        Scampi maison (getomateerde currysaus)                                                            16 euro
  • ·        Sashimi van hert, vinaigrette van Barolo, truffelkaas                                          16 euro
  • ·        Wildkroketten met tartaar van rode biet                                                               15 euro
  • ·        Ambachtelijke garnaalkroketten, 40% verse grijze Noordzee garnalen              14 euro
  • TAPAS L'OLIVIER  16 euro                                                                                                                                               Chorizo en Iberico kroketje - pikant ribbetje - gemarineerd kippenboutje - Chorizo (Iberico) Bellota - Salami (Iberico) Bellota - Bastardo Nero -Salamanco (Iberico) Bellota 36 mnd gerijpt                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Hoofdgerechten
  •        Hertenfilet met witloof, jagersaus, boschampignons, aardappelnootjes                                   34 euro
  •       Gebakken zeetong (350 gr) met verse tartaar en handgesneden  frietjes                                dagprijs
  •         Limousin-vlees van de beste kwaliteit, handgesneden frietjes, sla mix,                                                                           verse mayonaise, 1 warme saus inbegrepen  (roquefort/peper/archiduc)
  •         Steak mignon     250 gr – 26 euro          400 gr –  33 euro
  •         Ribeye                 300 gr – 32 euro
  •         Filet pure            250 gr – 33 euro          400 gr –  39 euro

 

Desserten

 

  • ·       Sorbet  - 10 euro
  • ·        Appelbeignets, vanille-ijs, crumble   - 12 euro
  • ·       Traditionele dame blanche  (verse slagroom en huisgemaakte chocolade saus)  - 10 euro
  • ·       Assortiment Kaas samengesteld door Kaasmeesters Schockaert  - 14 euro

 

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingsuren

Open van dinsdag tot en met vrijdag: 12u-14u en 18u-22u

Zaterdag: 18u - 22u  - Zondag: 12u - 14u

Maandag: gesloten