Onze kaart

 

Contact

Onze kaart

 

Download hier onze kaart in PDF

 

Vanaf woensdag 7 juli starten we met onze Zeeuwse mosselen bodemcultuur. Zoals jullie van ons gewoon zijn, hebben we de mosselen van de beste kwaliteit voor jullie uitgekozen.

We serveren 1.200 kg met handgesneden frieten, verse mayonaise en mosselsaus

  • NATUUR : tuinkruiden en look aan 28 euro
  • op THAISE WIJZE : licht pikant aan 31 euro
  • op WIJZE VAN DE CHEF : witte wijn, room en look aan 31 euro
  • op MEDITERRAANSE WIJZE : tomaat, olijven en provençaalse kruiden aan 31 euro

Gezien we werken met dagelijkse leveringen vanuit Nederland, zijn we genoodzaakt jullie te vragen om op voorhand jullie porties mosselen expliciet te reserveren. We willen jullie immers dagverse mosselen serveren ! Want OP = OP.

Reserveer dus snel je tafel en kom genieten van dit lekkers!

 

Soepen

Soep van Belgische trostomaten met balletjes - € 8

Gegrilde paprika soep met chorizo - € 9

 

Tapas L ‘olivier van de klassiekers - €18

Chorizo en Bellota ham                     Gemarineerde scampi

Salamanco ham 40 mnd gerijpt        Bruschetta van tomaat

Chorizo balletjes in tomatensaus     Spaanse Manchego kaas

Tortillawrap met kruidenkaas           Kippenboutje

Kroket van chorizo                            Kroket van Iberico

 

Voorgerechten

Carpaccio van Black Angus met parmezaan, pijnboompitten - € 15

Vitello tonnato - € 15

Kroketten van garnaal met kruidenslaatje- € 15

Scampi Maison (6 stuks) - € 16

Tataki van gerookte zalm,  gravad lax en gemarineerde zalm, met noedels en zeesla - € 16

Carpaccio van trostomaat, kroket van tomaat en feta - € 14

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 400gr, kruidenslaatje, verse tartaar - dagprijs

Op vel gebakken gemarineerde kabeljauw, salsa van tomaat en olijven, bieslookpuree - € 28

Pasta scampi Maison (getomateerde curry saus) - € 22

 

Gegrilde pata negra, geroosterde zomergroenten, mediterraanse aardappelen - € 30

Belgisch wit-blauw filet mignon, verse frieten, peper/champignon/Roquefort saus, slaatje

- 250 gr - € 28

- 400 gr - € 34

Belgisch wit-blauw filet pure, verse frieten, peper/champignon/Roquefortsaus, slaatje

- 250 gr - € 34

- 400gr - € 40

Zuid-Amerikaanse ribeye Black Angus, graan gevoederd, verse frieten, peper/champignon/Roquefort saus, slaatje

- 350 gr - € 34

 

Ravioli van radicchio en scamorza, pesto van zongedroogde tomaten,  parmezaan schilfers - € 22

 

Desserten

Pastel de nata met vanille-ijs - € 12

Chocoladesoezen gevuld met ijs en gezouten caramel - € 12

Café glacé - € 10

Vanille ijs met aardbeien - € 10

Limoncello tiramisu - € 12

Crème brûlée - € 10

Assortiment van 4 kazen met vijgenconfituur, geselecteerd door Ann en Sophie Schockaert - € 14

 

 

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingstijden RESTAURANT

Woensdag tem zaterdag : 12u - 14u en 18u - 23u

Zondag : 12u - 14u

 

Openingstijden TRAITEUR

Woensdag tem zaterdag : 18u tot 19u

Zondag : 11u tot 12u