Keuzemenu.

In onze keuzemenu stelt u zelf uw menu samen aan de hand van de voorgestelde gerechten.

Contact

Keuzemenu aan € 46

 

Voorgerechten € 12

 

  • Wildbordje van de chef : kroketje van hert, coppa van wild zwijn, terrine van fazant
  • Herfstslaatje van quinoa, boekweit, fregola met gerookte forel
  • Najaarsrisotto met gemengde champignons, pompoen, zongedroogde tomaten
  • Pompoen-witloof velouté met gebakken scampi in curry
  • Kroketjes van hertenkalf en fazant met tartaar van rode biet en appel

 

  • Tapas L’olivier  (+ 3 euro) - Chorizo en Iberico kroketje - pikant ribbetje - gemarineerd kippenboutje - chorizo (Iberico) Bellota - salami (Iberico) Bellota - Salamanco (Iberico) Bellota 36 mnd gerijpt - Bastardo Nero

 

Hoofdgerechten € 26

 

  • Mediterraanse pasta gevuld met rode biet en waterkers, pesto van gerookte walnoten, gerookte Scamorza-kaas
  • Op vel gebakken zeebaars gevuld met provençaalse groenten, puree van savooi kool
  • Stoofschotel van traaggegaarde everzwijnwangen in Gouden Carolus bier met wintergroenten en kroketjes van vergeten groenten
  • Kort gebakken hertenfilet, gekarameliseerde wortelen en pastinaak, porto-jagersaus, gratin-aardappelen (+ 4 euro)
  • Gebakken zeetong (350 gr) met verse tartaar en handgesneden frietjes (dagprijs)
  • Chateaubriand (250 gr) of Schots Angus ribstuk (250 gr)  (+ 6 euro) met handgesneden frietjes, verse saus roquefort/peper/archiduc (400 gr + € 7)

 

Omdat we werken met dagverse producten, vragen wij u om vanaf 6 personen uw keuze te beperken tot 3 verschillende hoofdgerechten.  Voor kinderen tot 12 jaar serveren wij graag een kleinere portie aan € 18 per hoofdgerecht.

 

Desserten € 10

 

  • Huisbereide pompoentaart, crumble en slagroom van speculaas
  • Lauwe blini’s, ijs van Ruby-chocolade, caramelsaus
  • Crème Brûlée van de Chef, traditioneel geserveerd
  • Assortiment Kaas samengesteld door Kaasmeesters Schockaert (+ € 4)

 

Wenst u een vegetarisch of glutenvrij gerecht, een suikervrij dessert? Laat het ons weten bij uw reservatie en wij passen onze gerechten graag aan!

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingsuren

Open van dinsdag tot en met vrijdag: 12u-14u en 18u-22u

Zaterdag: 18u - 22u  - Zondag: 12u - 14u

Maandag: gesloten