Juni en Vaderdag.

Geniet met Vaderrdag met de hele familie van onze heerlijke gerechten. Bestel via onze traiteurdienst het uitgelezen Vadermenu.

Contact

Traiteur: Juni en Vaderdag - € 40

tot en met 30 juni

 

Een lekkere gazpacho, door ons aangeboden

 

Vitello tonnato

OF

Gegrilde paprika soep met chorizo

OF

Carpaccio van tomaat met feta en guacamole

---

Op vel gebakken gemarineerde kabeljauw, salsa van tomaat en olijven, bieslookpuree

OF

Gegrilde pata negra, geroosterde zomergroenten,

mediterraanse aardappelen

OF

Ravioli van radicchio en scamorza, pesto van zongedroogde tomaten,  parmezaan schilfers

---

Limoncello tiramisu

OF

Kaasplank van kaasmeesters Schockaert  + 4 euro

 

Download hier het menu in PDF

 

Enkele wijntjes die onze kelder moeten verlaten :)

 

  • Tokay Pinot gris, Domaine Gustave Lorentz 2018 - € 16
  • Domaine des Aspes 2018 Chardonnay – Viognier - € 13
  • Molino a vento 2017 Grillo - € 13

 

Deze wijnen zijn te verkrijgen tot de voorraad strekt !

Zin in een andere wijn ? Contacteer ons gerust.

 

-------------------

 

HOE BESTELLEN?

 

Bestellen kan van woensdag 9 juni

- Mail info@restaurantlolivier.be

- Ons telefoonnummer 015/633.143

- Via ons bestelformulier

 

Dit kan tot 10u ’s morgens voor afhaling dezelfde avond, bestellingen voor zondagmiddag hebben we graag ten laatste zaterdag 12u.

 

Gezien we ons restaurant ook openen, hebben we onze afhaaluren en openingsmomenten aangepast.

- Open van woensdag tot en met zondag

- Afhalen : woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zodnag tussen 11u en 12u

Toch te laat ? Bel ons dan, afhankelijk van de bestelling kunnen wij u misschien toch uit de nood helpen

 

OPGELET : indien u 6u later nog geen bevestiging heeft gekregen, bel ons dan op of check of er geen fout in ons mailadres is geslopen. Als u geen bevestiging van ons heeft gekregen ivm uw bestelling, is deze niet bij ons aangekomen en kunnen wij deze niet klaarmaken.

 

Hou onze website, Instagram en FB-pagina in het oog, want afhankelijk van de drukte, kunnen we genoodzaakt zijn het aanvaarden van onze bestellingen vroegtijdig stop te zetten. We willen immers de kwaliteit en de service blijven verzekeren zoals jullie die van ons gewoon zijn.

 

Het afhalen kan van woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zondag tussen 11u en 12u.

Op maandag, dinsdag en zondagavond zijn we gesloten.

 

-------------------

HOE BETALEN?

Dit zijn onze betaalmogelijkheden :

  • storten op rek. nr. BE 10 0682 4679 4804, graag met mededeling traiteur: de datum van afhaling en de naam waarop de bestelling is doorgegeven. Graag ook een betalingsbewijs via mail op voorhand, dan blijft onze administratie overzichtelijk.
  • cash, gepast geld in een envelop
  • via een QR-code ter plaatse

 

Laat u telkens weten voor welke methode u kiest?

 

We rekenen geen waarborg aan voor het gebruikte materiaal. Gezien het succes van onze traiteurdienst vragen we u om de borden, schotels, schalen, soeppotjes ed zo snel mogelijk en als het kan in de voormiddag afgewassen terug te brengen. U kan dit gewoon aan onze voordeur  plaatsen om op deze manier zo weinig mogelijk contact te hebben. Vergeet zeker uw naam niet te vermelden zodat wij weten wie er al is langs geweest.

-------------------

WANNEER AFHALEN?

Het afhalen kan van woensdag tot zaterdag tussen 18u en 19u, zondag tussen 11u en 12u.

Op maandag, dinsdag en zondagavond zijn we gesloten.

 

Bij het afhalen hanteren wij ook de maatregelen die opgelegd zijn door de overheid. We houden afstand, dragen een mondmasker. We rekenen ook op ieders gezond verstand en burgerzin zodat alles veilig en vlot kan verlopen.

-------------------

NOG WAT EXTRA INFORMATIE

  • Alle kroketten : +- 3 ‘ op 180 ° Airfryer : aardappelkroketten 8 ‘ op 180°; andere kroketten : 6’ op 160°. Vraag ons dus gerust om de kroketten al vooraf te frituren!
  • Scampi  : 15’ op 180°
  • Vis, vlees en veggie-hoofdschotels  : minimum 30’  in een voorverwarmde oven van 180° (Opgelet, elke oven is anders dus calculeer genoeg voorbereidingstijd in), aluminiumfolie erop laten. Checken of het voldoende is ! Bij 2 of meer porties : zeker 10/15’ extra!
  • Soepen : opwarmen tot net aan het kookpunt

 

Al onze gerechten kunnen ook opgewarmd worden in de microgolfoven. Voor een optimale smaak is de oven de beste oplossing.

 

Terugbrengen afgewassen materiaal : graag zo snel mogelijk, de volgende dag ;-). Zo kunnen wij iedereen perfect blijven verwennen met onze gerechten. Gelieve de planken met de hand af te wassen, anders worden ze beschadigd.

U kan het materiaal gewoon aan de voordeur droppen. Vergeet zeker niet een briefje met je naam erbij te steken. Zo kunnen wij perfect bijhouden wie er al is langsgekomen met het afgewassen materiaal.

 

 

BEDANKT VOOR UW BESTELLING,

GENIET ERVAN & HOU HET GEZOND

 

#samentegencorona

#zorgvoorelkaar

#houhetgezond

#samensterk

 

 

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingstijden RESTAURANT

Woensdag tem zaterdag : 12u - 14u en 18u - 23u

Zondag : 12u - 14u

 

Openingstijden TRAITEUR

Woensdag tem zaterdag : 18u tot 19u

Zondag : 11u tot 12u