Feesten

U kan restaurant L’olivier volledig afhuren voor uw feest.

Contact

Feesten en genieten

 

Een gezellig familiefeest, een communiefeest, een huweijksverjaardag, gewoon gezellig met de hele familie komen feesten, …

 

Vanaf 25 personen kan u ons restaurant afhuren, op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 30 personen, op zondagmiddag vanaf 25 personen. In samenspraak met u stellen we een menu samen volgens uw budget. U kan genieten van ons tuinterras, de tuin en ons restaurant. Wij hebben graag 1 week op voorhand het definitieve aantal en ook de uiteindelijke menukeuze. Wij vragen een voorschot van 250 euro*.

 

Indien u een reservatie maakt vanaf 8 personen vragen wij u ten minste 2 dagen op voorhand uw keuze door te geven. U heeft vrije keuze uit de voorgerechten en de desserten. Voor de hoofdgerechten vragen wij uw keuze te beperken tot 3 verschillende hoofdgerechten. Vanaf 10 personen vragen wij u te kiezen uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten. Zo kunnen wij u een correcte en kwaliteitsvolle service verzekeren. Alvast bedankt voor uw begrip!

 

Catering bij u thuis?

 

Ook bij u thuis kan u genieten van het beste van Restaurant L'olivier. U heeft een feestje met vrienden of familie thuis? Dan kan u genieten van onze traiteurdienst.

 

Indien u hierover vragen heeft of meer informatie wil, contacteer ons gerust!

 

* Indien u 1 week voor het event beslist om dit niet te laten doorgaan, zijn wij genoodzaakt het voorschot in te houden om gemaakte kosten te dekken.

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingstijden RESTAURANT

Woensdag tem zaterdag : 12u - 14u en 18u - 23u

Zondag : 12u - 14u

 

Openingstijden TRAITEUR

Woensdag tem zaterdag : 18u tot 19u

Zondag : 11u tot 12u