Bedrijven

U kan restaurant L’olivier volledig afhuren voor uw event of meeting.

Contact

Business en genieten

 

Een meeting met klanten, het vieren van een verjaardag, een pensioenviering, een lunchvergadering met collega’s, een ontspannen samenzijn met personeel,…

 

Vanaf 25 personen kan u ons restaurant afhuren, op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 30 personen, op zondagmiddag vanaf 25 personen. In samenspraak met u stellen we een menu samen volgens uw budget. U kan genieten van ons tuinterras, de tuin en ons restaurant. Wij hebben graag 1 week op voorhand het definitieve aantal en ook de uiteindelijke menukeuze. Wij vragen een voorschot van 250 euro*.

 

Indien u een reservatie maakt vanaf 8 personen vragen wij u ten minste 2 dagen op voorhand uw keuze door te geven. U heeft vrije keuze uit de voorgerechten en de desserten. Voor de hoofdgerechten vragen wij uw keuze te beperken tot 3 verschillende hoofdgerechten. Vanaf 10 personen vragen wij u te kiezen uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten. Zo kunnen wij u een correcte en kwaliteitsvolle service verzekeren. Alvast bedankt voor uw begrip!

 

Een meeting of lunch op uw bedrijf?

 

Ook op uw bedrijf kan u genieten van het beste van Restaurant L'olivier. U heeft een meeting of lunch op uw bedrijf? Dan kan u genieten van onze traiteurdienst.

 

Indien u hierover vragen heeft of meer informatie wil, contacteer ons gerust!

 

* Indien u 1 week voor het event beslist om dit niet te laten doorgaan, zijn wij genoodzaakt het voorschot in te houden om  gemaakte kosten te dekken.

Liersesteenweg 151

2860 Sint Katelijne Waver

015/63.31.43

info@restaurantlolivier.be

Openingsuren terras:

Van donderdag tot en met zondag: van 12u tot 14u en van 18u tot 21.30u

Openingsuren traiteurdienst:

Donderdag en vrijdag: enkel afhalen tussen 17u en 19u

Zaterdag en zondag: enkel afhalen tussen 16u en 18u, op zondag ook tussen 11u en 12u